Segons La Gaceta de los Negocios, a Madrid, el Consell Econòmic i Social de la comunitat, volen pagar un bonus de 2.000 euros/any als estudiants universitaris per tal que aquests paguin la matrícula on vulguin, pública o privada. Així afavoreixen la competitivitat, diuen. Il·lustren la notícia amb un interessant quadre on es veu el percentatge de finançament públic del cost universitari en diferents estats. Els estats propers subvencionen més que Espanya. Només el Regne Unit, dels de la UE ens supera.

El País i El Periódico publiquen que un rànquing del Financial Times IESE i ESADE estan entre les millors escoles de negocis del món. Les dues escoles estan entre les 10 millors d’Europa.

El Punt destaca que Catalunya, amb estand propi, es presenta a BIO 2007. D’aquest tema ja he parlat a bastament.

Expansión publica dades sobre el nombre de persones que consten com a treballadors assalariats dedicats a R+D+i a Catalunya i Espanya. El pendent de la corba de creixement s’ha reduït molt a Catalunya mentre que a Espanya roman constant. Mala notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació