Enric I. Canela

Notícia de Madrid+d. Faig el comentar tenint en compte l’autobombo de la notía i en base a altres informacions.

Ja fa temps que ho vinc dient i les proves són cada vegada més clares. Madrid trepitja fort i, a hores d’ara, l’única iniciativa que pot ajudar a què no ens distanciem cada vegada més és Biocat. Fa pocs dies que funciona, bé fa ja bastant que es va crear la Bioregió, però vull dir que funciona. En els altres àmbits poc o res.

Catalunya sempre tan moderna no ha estat capaç de tenir un portal com Madrid+d. Això si tenim un Consorci de Transferència de Tecnologia que només serveix per gastar diners.

A veure si els que manen es posen les piles. I que no em vinguin amb històries, moltes de les coses que estan passant a Madrid les està fent la Comunitat. Consti que no soc sospitós de ser fan del PP.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació