Enric I. Canela

Avui hi ha hagut Consell de Govern a la UB. El rector m’ha convidat a presentar l’Informe de finançament de les universitats públiques que ja vaig presentar a l’extingit Consell de Coordinació Universitària el dia 24 d’abril.

He intentat explicar la filosofia de canvi que hi ha darrera de l’informe. Es tracta de, com diu l’informe 2002 del Parlament Europeu, donar més diners a les universitats per tal que augmenti la qualitat de l’en ensenyament superior i la recerca, però alhora que les universitats retin comptes a la societat dels recursos rebuts. Espero haver col·laborat a introduir la línia de pensament dels països europeus més desenvolupats sobre el govern universitari.

La veritat és que m’ha agradat que el rector, Màrius Rubiralta, em convides a fer-ho. Li agraeixo la deferència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació