Montserrat Candini


Enric I. Canela

Jo no sé si entre els que tenen la gentilesa de llegir aquest bloc hi ha algú que estigui empadronat a Calella i per tant lo correspongui votar a les properes municipals allà. Per fos el cas em permeto lloar a una persona, Montserrat Candini.

No m’amago. Som del mateix grup polític, però com haureu vist, no em dedico a fer escrits al voltant dels diferents candidats. En aquest cas vull fer una excepció. Va amb el meu caràcter, quan recomano a algú ho faig convençut de què estic fent un favor a la persona a la que faig la recomanació No recomano sense estar convençut de la vàlua de la persona recomanada. Amb aquest escrit estic convençut que faig un favor als calellencs.

Com haureu deduït, estic convençut que Montserrat Candini és la millor opció per Calella. Fa un temps li deia, Montserrat, series una gran consellera. Els que per tot Catalunya l’han tractat com a directora general sabran de què parlo. Seria un luxe per Calella tenir-la d’alcalde.

Però el que heu de fer és llegir el seu programa, entrar al seu web i, si cal, parlar amb ella, si voleu ho podreu fer.

Espero que ella em disculpi per haver-me ficat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació