La Vanguardia, El Punt, ABC, ABC digital, El Periódico, La Razón i Regió 7 publiquen, juntament amb el web del comissionat, el reforçament del comissionat d’Universitats i Recerca amb els nomenaments de Iolanda Font de Rubinat i Jordi Cortina como subdirectora general de Recerca i subdirector general de serveis respectivament. Iolanda Font de Rubinat és experta i estava ja de facto fent la feina. També recullen, com ho fa El Mundo, que els rectors han rebut bé el nom de Joan Majó com a director general d’Universitats. Sembla que poc a poc el comissionat es va consolidant. Li manca una gerència amb urgència.

El País Expansión i El Punt parlen del trasllat de les enginyeries de la UPC al campus del Besòs. Cinc anys trigarà a fer-se aquest canvi i costarà 137 milions d’euros.

Segons El País Antoni Giró ha dit que espera tancar l’exercici pressupostari sense dèficit. L’any passat el dèficit va ser de 13 milions d’euros. Coincideix (AVUI digital) amb la manifestació dels estudiants d’enginyeria, acompanyats de professorat, que s’oposen i per demostrar-ho han tallat avui la Diagonal. Em sembla que és impresentable que el professorat faci aquestes coses. Aquesta gent no sap que cobra per prestar un servei públic.

El País recull que les universitats europees (Associació Europea d’Universitats) demanen més diner per poder competir amb els millors camps del món.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació