Enric I. Canela

Ahir al matí llegia a l’AVUI que Joan Majó accepta amb il·lusió el nou càrrec, que amb tota probabilitat ocuparà després del seu nomenament dimarts. Jo no el conec personalment, però em sembla que l’’experiència l’avala. Antoni Giró, rector de la UPC, que el coneix bé, està satisfet.

També ho recull El Punt (Vilaweb) i, més, justament Joan Majó, referint-se al trasllat de l’Escola Superior d’Enginyeria i l’Escola Tècnica d’Enginyeria al Campus del Besòs, diu que és difícil fer entendre als afectats la raó d’aquest tipus de decisions. Realment anar al nou campus és molt interessant per a la UPC i una gran aposta de futur, però els implicats, pocs alumnes quedaran quan el projecte estigui enllestit, no sé ben bé perquè es queixen, el professorat no ho veu bé, si més no una part. No ho veu bé perquè anar a allà és més incòmode que a la zona nord de la Diagonal. Les instal·lacions seran millors, més espai, oques raons més queden.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació