Copiat del web de l’Ajuntament de Barcelona

L’edifici Telefónica serà la primera edificació prevista que es construirà  Les tasques de construcció del futur Campus universitari del Besòs començaran aquest mes de juliol amb l’inici dels treballs per aixecar l’edifici Telefónica, que serà la primera de les edificacions previstes dins el projecte.

Així ho ha anunciat el director de la Fundació privada b_TEC, Josep Escolano, durant la signatura d’un conveni de col·laboració entre els altres dos impulsors del projecte, l’Ajuntament de Sant Adrià i el Consorci de l’Escola Industrial de Barcelona.

Durant la presentació de l’acord també s’ha informat que entre els mesos de setembre i octubre començaran les tasques per construir l’Spiralling Tower, un edifici de 20.000 metres quadrats, obra de l’arquitecte Zaha Hadid, que acollirà oficines i dependències universitàries.

A aquest complex universitari es traslladaran els alumnes dels estudis d’enginyeria tècnica industrial, que en l’actualitat estan al recinte de l’Escola Industrial, i també els enginyers superiors de la Universitat Politècnica de Barcelona.

L’acord preveu una sèrie de programes per estimular i generar noves oportunitats laborals per a la població de Sant Adrià i ajudes econòmiques a la comunitat de Sant Adrià per a l’accés de les escoles que s’instal·lin en aquest complex.

Altres programes seran els de promoció de relacions universitat i empresa, el de foment d’innovació i el de col·laboració amb els centres d’educació secundària de Sant Adrià.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació