Ja tenim equip, gairebé


Enric I. Canela

Als acords de govern de la Generalitat d’avui es pot llegir que el consell ha aprovat el nomenament de Joan Majó i Roca, nou director general d’Universitats del Departament d’Innovació, Empresa i Universitats (veure a sota la nota).

Amb aquest nomenament l’organigrama està complet, o no? De fet s’ocupen els llocs més importants de la direcció del comissionat d’Universitats i Recerca, però cal preguntar-se si és eficaç un comissionat situat lluny de la seu del departament. És important que es creï la Gerència del departament, ja que no pot tenir una secretaria General específica. Mentre la cosa anirà en tartana.

Joan Majó i Roca, nou director general d’Universitats És doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Actualment és catedràtic d’universitat a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, adscrit al Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia, de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Entre els anys 1984-1990 va ser subdirector de l’Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú, i del 1990 al 1994 va ser-ne director. De 1994 fins a 1998 va ser vicerector de Comunitat Universitària de la Universitat Politècnica de Catalunya. Entre els anys 1996-2004 va ser president del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya, i des de 1998 i fins a l’actualitat ha ocupat diversos càrrecs: és vicepresident primer del Consorci Escola Industrial de Barcelona, vicepresident del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (des de l’any 2000) i coordinador del programa de doctorat “Biotecnologia Agroalimentària i Sostenibilitat” (des de 2003).

Durant 29 anys ha impartit docència en assignatures de l’àmbit de l’enginyeria elèctrica. Ha publicat nombrosos articles i ha presentat ponències en congressos internacionals dins del camp de l’electrònica de potència i del control de convertidors commutats. També ha publicat material docent, així com diferents articles a revistes i congressos sobre la reforma dels plans d’estudis i de la metodologia docent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació