Enric I. Canela

He rebut l’escrit quereprodueixo tot seguit. Crec que és una mostra més de la manca de política en defensa del català.

Escrit:

Varem decidir canviar de pis, de lloguer, i ens en va agradar un situat al carrer Guillem Tell número 42-44, 3er, 2ona, administrat per Finques Pedralbes. Una vegada fetes les negociacions varem quedar que el podíem ocupar el 24 de maig i ens varen demanar una fiança de 600 Euros per tal de fer la reserva quina cosa s’havia de fer efectiva el dia 10 de maig. El dia anterior els varem dir que la documentació la volíem en català.

Aquest dia 10 de maig varem anar a la seu de Finques Pedralbes a fer efectiva la fiança i quina va se la nostra sorpresa que el document que s’havia de signar estava no més en castellà i al demanar-los-hi que el volíem en català s’hi varem negar, senzillament si varen negar dient que ja ens dirien quelcom. Ahir 21 de maig ens van contestar que ho lamentaven però com que no havíem volgut signar el document ja havien llogat el pis a altres persones. L’interlocutor es un tal Josep Mònaco i l’empresa es Finques Pedralbes del Passeig de Gràcia 53 àtic.

Avui ens hem assabentat que es mentida, que no està llogat. No ens el volen llogar pel sol fet d’haver demanat el nostres drets lingüístic i nacionals.

Signat:

Jaume Manuel Oronich i Miravet.

Nota: El telefon d’aquesta empresa és: 93 488 01 53 – moncaco@finquespedralbes.es

·

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació