Invertir en R+D+i


Enric I. Canela

Avui Madrid+d publica un interessant article sobre les deduccions fiscals per R+D+i. L’article, fet per un assessor en R+D+i, posa de manifest la possibilitat de desgravar-se fins el 70% dels recursos empresarials invertits. El problema rau en que moltes vegades les empreses no plantegen el projecte adequadament i no s’assessoren prèviament.

Una vegada més recomanaria a les empreses que creguin que tenen possibilitats de tirar endavant algun projecte, que no tinguin por, que es posin en contacte amb AIDIT, l’Agència d’Acreditació en Recerca, Desenvolupament i Innovació Tecnològica, i que s’assessorin. Tenen la possibilitat d’establir relacions amb la universitat o amb qualsevol grup de recerca, o de fer-ho sols, amb un cost empresarial molt baix. La competitivitat està en saber invertir en recerca i desenvolupament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació