Enric I. Canela

Madrid+d publica que la Comissió Europea ha lliurat al Sistema madri+d de la Comunitat de Madrid el Premi IRE a la millor política regional de desenvolupament tecnològic i innovació, que concedeix la Xarxa de Regions Innovadores. L’objectiu d’aquest Premi és reconèixer la regió que ha desenvolupat les mesures més eficaces per a la promoció del seu sistema regional de ciència i tecnologia i destacar la millor gestió de la política regional en aquesta matèria com a exemple per a altres regions europees.

Fa dies que en parlo. Aquest web està molt bé i difon aspectes lligats a l recerca i el desenvolupament. La política de la Comunitat de Madrid és bona per afavorir aquests àmbits. O si més no allà tenen política. Quina enveja

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació