Calella


Enric I. Canela

Felicitats a Montserrat Candini. CiU, vull dir Montserrat Candini, ha guanyat, majoria relativa, a Calella. Felcitats. Una gran candidata i, espero, una gran alcalde.

2 respostes a “Calella”

  1. a 28 maig 2007 a les 12:18 Joan Arnera

    Felicitats per Calella, doncs. Em temo, tanmateix, que els resultats no són gaire bons per als partits catalans. Hem de mirar de posar-nos d’acord d’alguna manera, tots plegats, convergència i esquerra, perquè no tenim pas un problema polític, a Catalunya, tenim un senzill problema de supervivència de país.
    Salut

  2. a 28 maig 2007 a les 7:10 enriccanela

    Gràcies. Jo no tinc res a veure amb Calella, però una bona companya, Montserrat Candini ha treballat de valent. És bona, havia treballat al govern amb en Felip Puig de directora general. ÉS de la gent que val la pena, amb bon criteri.
    I tens raó, a Catalunya tenim les coses malament. El nacionalisme va cap avall. Aquest país té una mania en ser d’esquerres sense saber el que és ser d’esquerres. Conec gent d’esqueres a CDC i a ERC i gent de “comportament” de dretes a CDC i a ERC i no parlem del PSC. Pel d’haver fumat un porro quan tenien 20 anys es pensen que són d’esquerres. Més pensar en Catalunya i deixar-se de lluites sfraticides per les cadires.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació