Del web de la Generalitat de Catalunya

La convocatòria, amb 250.000 euros de pressupost, finançarà cada projecte amb un import màxim de 10.000 euros.

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa ha aprovat les bases d’un convocatòria d’ajuts en l’àmbit de la divulgació científica (activitats, exposicions…) per un import de 250.000 euros. Els ajuts podran finançar cada projecte fins a un màxim de 10.000 euros.

La convocatòria està adreçada a personal investigador adscrit a les universitats catalanes, centres de recerca i altres institucions públiques i privades sense finalitat de lucre.

Les bases de la convocatòria, publicades al DOGC del 25 de maig, estableixen que les sol·licituds es poden presentar al Registre del Comissionat per a Universitats i Recerca del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (Via Laietana, 33. 6a planta, 08003, Barcelona) fins el 26 de juny.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació