Josep M. Puig Salellas


Enric I. Canela

La premsa de dilluns (AVUI, La Vanguardia, El Periódico, Diari de Girona) recollia diversos articles relacionats amb el traspàs de l’estimat Josep M. Puig Salelles, expresident del Consell Social de la UB ens expliquen coses de la seva figura.

Alguns articles també. El dilluns del notari Lluís Jou a El País i especialment emotiu el d’El Periódico escrit pel també notari i expresident del Consell Social de la UB, Juan José López Burniol, m’atreveixo a dir que una mica el seu deixeble. En aquest darrer article López Burniol relata amb el seu estil brillant aspectes de la vida de Puig Salellas. A El Punt d’avui el també notari Francesc Torrent parla de la figura de Puig Salellas.

Jo vaig escriure alguna cosa diumenge mateix en aquest bloc. Poc més puc afegir més enllà de reiterar el meu sentiment. Només afegir que no el veia gairé però sovint pensava amb ell, el seguiré recordant.

Avui al funeral he pogut saludar a la seva família, emotives paraules les de la seva filla Rosa, en nom de mare i germans, crec que ens han emocionat a molts. Deia que el seu pare va tenir dos amors, la seva família i el seu país, Catalunya. Les seves cendres restaran a prop de casa seva a Cruïlles. Al seu petit país. La sortida del fèretre ha anat acompanyada de la cançó de Lluís Llach “El meu país és tan petit”. Descansi en pau.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació