Enric I. Canela

No deixen de sorprendre’m les declaracions de Josuè Sallent. De qui é sla responsabilitat de la manca d’ús? Qui té la responsabilitat d’impulsar i fer arribar les TIC a tot el territori? Evidentment la responsabilitat va més enllà de Sallent, però que va fer el govern Maragall? Va entretenir al personal: el paper tot ho aguanta, molts plans i res més.

Del Web de l’AVUI

Les empreses catalanes no treuen rendiment de la “fantàstica” oferta d’eines tecnològiques que tenen al seu abast, fet que pot arribar a ser “preocupant” per a la seva competitivitat. Així ho ha assegurat avui el director general d’Infraestructures de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, Josuè Sallent.

Les empreses catalanes no treuen rendiment de la “fantàstica” oferta d’eines tecnològiques que tenen al seu abast, fet que pot arribar a ser “preocupant” per a la seva competitivitat. Així ho ha assegurat avui el director general d’Infraestructures de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, Josuè Sallent.

Més encara, durant la jornada sobre productivitat, competitivitat i sostenibilitat de les empreses catalanes, organitzada pel Col·legi d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya, Sallent ha explicat que mentre les xifres d’accés a Internet i connexió entre ordinadors de les empreses es manté en un nivell “estàndard”, els resultats pel que fa als processos que s’adopten per millorar la productivitat no són positius.

I per al responsable d’infraestructures de telecomunicacions, aquesta situació “no és un problema tecnològic, sinó de negoci”. Tal i com ell ho entén, falten professionals que facilitin a les empreses l’adopció d’aquestes tecnologies que els permeti generar valor afegit.

Per altra banda, Sallent ha avançat que les dades “estimatives” corresponents al volum d’inversió en R+D en el sector de les tecnologies de la informació i comunicació (les anomenades TIC) mostren que a Catalunya s’inverteix poc, possiblement degut a que moltes empreses no tenen més de 10 treballadors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació