Potenciem la innovació?


Enric I. Canela 

Llegeixo a Madrid+d que amb l’objectiu d’aconseguir una major participació de les empreses madrilenyes en el Programa Torres Quevedo, augmentar els retorns a la Comunitat de Madrid i potenciar la innovació tecnològica en les empreses que s’acullin als ajuts, l’Oficina de Joves Investigadors del Sistema madri+d desenvoluparà un programa de difusió i assessorament sobre aquests ajuts.

Què passa a Catalunya? No hi ha una política similar? Tant debò m’equivoqui però crec que no. Manca política global i el que es pitjor idees clares sobre innovació. Ja fa dies que ho dic, a la Comunitat de Madrid hi ha una política per afavorir la recerca i la innovació que aquí és inexistent. I no es tracta del govern de l’Estat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació