Enric I. Canela

E-noticies (Huguet reconeix “dificultats” per a dirigir Universitats) explica que en la seva compareixença a la comissió parlamentària del dia 1 de juny, el conseller Huguet va admetre dificultats per a dirigir un departament que és el resultat de la fusió de “dos departaments i mig” en un i ha matisat que “les dificultats vénen d’aquí”. Tot i això, ha argumentat que era necessari modificar l’anterior conselleria perquè “és fonamental” que Comerç i Turisme formin part de la mateixa, perquè d’aquesta manera “seguim el model d’Europa”.

O sigui, el problema de la universitat i la recerca prové d’haver hagut d’unir turisme i comerç.

No m’ho puc creure. Hauré de llegir el butlletí del Parlament de Catalunya, per saber que ha dit. No pot ser que la universitat hagi viscut aquest desgavell per la necessitat d’unir comerç i turisme.

Anem arreglats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació