Enric I. Canela

L’ABC publica avui una article Calidad de las universidades de Cesar Nombela, antic president del CSIC. Es queixa, això ho dic jo, que la modificaciód e la LOU ha atacat problemes conjunturals o atendre interessos de grups concrets.

Jo crec que en part si i en part no. La nova llei aborda aspectes que facilitaran la transferència de tecnologia i la recerca. És veritat que lla llei no s’atreveix amb alguns temes, però alguns d’aquest temes no es poden abordar amb el clima de contínua baralla en la que viuen PP i PSOE. No dic que s’hagi de fer un pacte per la Universitat ni res semblant, simplement el que cal és no torpedinar l’acció de govern. Al meu parer el PP no s’està comportant dignament. No sembla que l’interessi el bon funcionament de l’Estat. Allò de tot val per aconseguir el govern no m’agrada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació