- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Catalunya amb Saura aconsegueix un nou record Guiness

Enric I. Canela

Ningú no podia pensar que en poc més de sis mesos de govern el govern de Catalunya aconseguiria un triomf tan espectacular. L’artífex: Joan Saura.

El conseller Saura amb una gestió brillant, movent-se davant les dificultats amb habilitat i agilitat insospitades ha aconseguit que el Mossos d’Esquadra, salvant qualsevol diferència individual, agents i comandaments, milers de mossos i familiars (La Vanguardia [2]) s’unissin per clamar tots alhora demanat la dimissió de conseller. Deu ser una manera de fer ecologista i d’esquerres i ni els Mossos d’Esquadra ni altres com jo no podem entendre-la. No estem preparats per seguir les fineses intel·lectuals d’aquest conseller que de Richelieu envejaria si visqués.

Un conseller de Participació que aconsegueix una abstenció rècord, un conseller d’Interior que aconsegueix en sis mesos una crisi policial mereix el nostre reconeixement. La Guardia Civil investigant a la Policia catalana. Què més podem demanar? Com diu en Murphy, somriu que demà pot ser pitjor.