Del Web de Nació Digital

El Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) va designar ahir Josep Lluís Checa López com a nou director gerent. El Consell també ha agraït la feia feta per l’anterior director gerent, Joan Ignasi Grau, que deixa el càrrec per endegar una nova etapa professional.

Josep Lluís Checa és Enginyer Tècnic Industrial per l’UPC amb més de 20 anys d’experiència en el sector informàtic. Durant onze anys, va treballar a Digital Equipment Corporation on va ocupar diferents posicions sent l’última la de Consultor de Marquèting i Vendes. Més tard, al 1998 es va incorporar al Grup Gas Natural on va on va assolir, durant set anys, la responsabilitat de l’Arquitectura de Sistemes i Software de Base de Gas Natural Informàtica. Actualment, ocupava el càrrec de Director d’Administració i Seguretat de la Informació dins d’aquesta companyia. En Checa també ha cursat un postgrau intern PDG a Gas Natural, i una certificació CISM per ISACA. És membre d’ISACA (Information Systems Audit and Control Association), del Comitè de Mètriques d’AEMES (Asociación Española de Métricas de Sistemas Informáticos) i soci fundador de l’Asociación Española para el Fomento de la Seguridad de la Información, ISMS Forum Spain.

 

2 respostes a “El CTTI té nou director General”

  1. a 16 jul. 2010 a les 7:13 Marta

    hola

  2. a 17 jul. 2010 a les 9:02 enriccanela

    Tu per aquí! Hola.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació