Enric I. Canela

El Periódico digital d’avui publica un reportatge sobre el retraïment de la inversió en R+D de la indústria farmacèutica. Les raons són diverses, totes basades en la política del govern espanyol. Indiquen dues: el nou sistema de preus de referència dels medicaments i el model espanyol de patents.

Indiquen que a Espanya que permet retirar en 10 anys la protecció que tenen moltes innovacions farmacèutiques quan a la resta de la Unió Europea es manté durant 20 anys, cosa que converteix Espanya en un paradís per a la fabricació de medicaments genèrics i “debilita la confiança en el país com a centre de producció i recerca”, ja que els avanços d’un laboratori poden ser copiats abans de ser amortitzats.

Com que Espanya és un lloc on sobre R+D, no ve d’aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació