Enric I. Canela

Diu el web del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç que el ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos; la ministra d’Educació i Ciència, Mercedes Cabrera; i el ministre de Ciència i Tecnologia de la República de l’Índia, Kapil Sibal, han firmat avui un memoràndum d’entesa i col·laboració científica per incentivar la cooperació científica entre ambdós països.

Mercedes Cabrera ha destacat que “l’Índia té un indubtable potencial en nombrosos camps de la ciència i la tecnologia”. En aquest sentit, la ministra ha enumerat una sèrie d’àrees en les quals ambdós països poden beneficiar-se de la col·laboració mútua com “el processament d’aliments, transport, salut biotecnologia, nano-ciència i nanotecnologia, tecnologies de la informació, matemàtiques, física i química”. Grans poyectos internacionals com l’ITER, en el que Espanya juga un paper important, podrien veure’s també beneficiats per la firma d’aquest memoràndum i el “desenvolupament de noves formes de cooperació que en el futur podrien incloure el llançament de convocatòries conjuntes d’investigadors d’ambdós països”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació