Enric I. Canela

Avui l’INE ha publicat l’enquesta sobre Innovació Tecnològica a les Empreses. La nota de premsa diu que la despesa en innovació tecnològica creix un 9,2% el 2005 i assoleix els 13.636 milions d’euros. El 27% de les empreses espanyoles van ser innovadores de producte o procés en el període 2003-2005. Madrid, Catalunya i País Basc, les comunitats amb major despesa en innovació. I Balears, Canàries i La Rioja, les que major creixement presenten respecte a 2004. A Catalunya van ser innovadores 10.727 empreses i a Madrid 7.998, però en despesa en innovació va ser de 3,49 milions d’euros a Catalunya i de 3,799 a Madrid.

Una anàlisi més detallada de les dades mostra que tant en producte com en procés hi ha més empreses innovadores a Catalunya, però els diners emprats són menys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació