Avui poques notícies d’universitat i recerca sobre les que no hagi parlar abans, a banda del tradicional recull sobre la selectivitat.

El País fa un article on diu que Xina desbancarà a la UE en R+D en dos anys. Hi ha a Espanya més innovació, però menys producció tecnològica. Cal amoïnar-se.

Per la seva banda, El Periódico recull el que Sala Martín, l’amic de Montilla, va dir a Tribuna Barcelona. Segons el prestigiós economista no manca R+D sinó innovació. Diu que sovint es confon innovació amb recerca. Penso que té raó en aquesta última afirmació. Demana més competència entre universitats.  

Seguint amb declaracions, Cinco Días recull les declaracions de Luis Garicano, VI premi Fundación Banco Herrero. El premi és pel seu treball sobre l’economia del coneixement. Diu allò que tantes vegades he dit aquí i defensa el Cercle per al Coneixement, massa construcció i poc cap en els negocis. Manca emprenedoria i ciència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació