S’han oblidat de mi?


Enric I. Canela

Llegeixo al web de la UB que avui s’ha celebrat el 30è aniversari del Consell Interuniversitari de Catalunya.

La notícia diu així: El dimecres 13 de juny a les 12 h, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Gran Via, 585) ha tingut lloc l’acte de celebració dels trenta anys de la constitució del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC). Hi han participat el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, la comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, el rector Màrius Rubiralta i la secretària general del CIC, M. Àngels Cabasés. Així mateix, també hi ha assistit l’exrector de la UB, Antoni M. Badia i Margarit i l’exrector de la Universitat Politècnica de Barcelona, Julián Fernández Ferrer, que han recordat diverses anècdotes d¿aquella època, així com els rectors de totes les universitats catalanes.

Estic entre sorprès i empipat. No s’ha convidat a la gent que vàrem participar? S’ha discriminat a l’hora de convidar? És sim plement un error?

Jo a banda d’haver estat més de set anys membre del planari i de moltes comissions del CIC, vaig estar dins, tenint despatx allà, dos anys coordinador del Programa de Promoció de les Universitats de Catalunya. Potser és que al Paranimf de la UB no hi haguéssim cabut.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació