Enric I. Canela

Llegeixo a Red.es que el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç ha aprovat 101 projectes presentats a la convocatòria 2/2007 del Programa de Foment de la Investigació Tècnica (PROFIT), dins de l’àrea temàtica de les Tecnologies de la Informació, que estava dirigida a projectes internacionals i a accions complementàries de cooperació internacional.

Els projectes seleccionats rebran ajuts per un import total de gairebé 24 milions d’euros, entre subvencions i préstecs. La subvenció mitjana per a projectes ascendeix a 250.000 euros, mentre que en la convocatòria de 2006 oscil·lava entre 200.000 euros per a projectes de clústers d’EUREKA i 100.000 euros per a projectes senzills.

Encara que la temàtica ha estat molt heterogènia dins de totes les àrees de la convocatòria, les àrees amb més sol·licituds presentades, han estat e-negoci, arquitectura i tecnològica de xarxes, noves generacions de comunicacions sense fil i fiabilitat i qualitat en sistemes programari.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació