Enric I. Canela

La situació és dramàtica, l’Estat es fa miques. Caldria prendre mesures extraordinàries i declarar l’estat d’excepció. Allò que feia Franco.

Respiro alleujat, els que vetllen per nosaltres ja han pres mesures. El Congrés se n’ocuparà del tema. Cal paralitzar tota l’altra activitat política i centrar-se en aquesta qüestió.

Ho he llegit a e-notícies: El PP ha decidit dur al Ple del Congrés del pròxim dimecres la polèmica per la celebració d’un partit de futbol sala entre Catalunya i una suposada selecció espanyola, disputat en una república de la Rússia siberiana. Així, el diputat català Jorge Fernández Díaz, secretari general del Grup Popular, ha registrat una pregunta per a la ministra d’Educació, Mercedes Cabrera, perquè expliqui en la pròxima sessió plenària de control “com valora la participació de seleccions autonòmiques en tornejos esportius internacionals, fins i tot enfrontant-se a seleccions espanyoles”.

Els populars ja van demanar la compareixença de la ministra davant la Comissió d’Educació perquè, segons va dir Eduardo Zaplana, aquest partit trasllada una “imatge bastant patètica” d’Espanya i el Govern ha de “donar la cara i assumir responsabilitats.

Els populars patèticament ridículs. Què hi farem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació