Enric I. Canela

Avui sembla que el dia està donant per molt. Sento a Catalunya Informació que Zapatero i Sarkozy han parlat de la constitució europea i de com resoldre la situació atès que alguns països, com França, l’han rebutjat i altres, com Espanya, l’han acceptat.

De totes formes el que ha impulsat al president espanyol a intentar una solució és que està amoïnat perquè la constitució europea no reconeix el dret dels catalans, llengua i altres coses. El president, sempre sensible als problemes de Catalunya vol aprofitar aquesta situació per ajudar-nos. No us sembla que és això? De totes formes cal que, si es donés el cas, aprofitem l’ocasió.

En un altre ordre de coses avui s’ha realitzat un nou acte de tortura a Barcelona. Una nova cursa de braus. Una manifestació en contra ha tallat el trànsit aquest vespre. La Vanguardia en un editorial inconcebible parla de respectar el dret dels amants a les curses de braus. Catalunya ha de prohibir-les d’una vegada i hem de fer per tots els mecanismes que estiguin a les nostres mans, pressió per la completa i definitiva prohibició.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació