Enric I. Canela

Expansión publica que Telefonica va invertir 2.900 milions en R+D+i el 2005. Aquesta és una bona notícia. Ho és qualsevol notícia que expliqui que s’inverteix en R+D+i. La companyia ocupa 1.833 persones em recerca, desenvolupament i innovació. A més genera gairebé 5.000 llocs de treballs en altres empreses que també es dediquen a l’R+D+i

3 respostes a “La inversió de Telefonica en R+D+i”

  1. a 19 juny 2007 a les 10:44 Zora rosic

    No oblidi com va sorgir la telefonica actual i que la inversió en R+D la pague vosté i tots ja que desgrava fiscalment. Telefonica ós una llosa pel pais: comunicacions carisimes, les més cares d’Europa

  2. a 19 juny 2007 a les 10:45 Zora rosic

    No oblidi Sr. Canela com va sorgir la telefonica actual i que la inversió en R+D la pague vosté i tots ja que desgrava fiscalment. Telefonica ós una llosa pel pais: comunicacions carisimes, les més cares d’Europa

  3. a 19 juny 2007 a les 10:59 enriccanela

    No, no oblido, però prefereixo que els meus diners vagin a l’economia del coneixement que a altres llocs. Qulaevol diner que vagi a aquesta finalitat està ben invertit. Abans me’ls prenien igual i no invertien. I és veritat són molt cares. Ara sembla però que ens donaran més velocitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació