Enric I. Canela

Avui destaco de la premsa l’article que el bon amic Martí Parellada ha publicat a La Vanguardia. És un article, un magnífic article escrit amb motiu de l’homenatge que la Universitat de Barcelona, la universitat catalana i una gran representació de la societat ha retut a Josep M. Bricall que fou rector de la UB. Jo vaig tenir el privilegi de ser president de divisió en aquella època i puc dir de primera mà moltes coses sobre la seva inqüestionable capacitat. Però poc puc afegir que no hagin dit altres, però si que li tinc un profund respecte i admiració. Admiració a una de les intel·ligències més clares que he conegut. Avui som molts els que li hem donat mostra del nostre afecte. Felicitats als organitzadors, al rector Rubiralta el primer. Un acte ben organitzat, mesurat i emotiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació