Enric I. Canela

Llegeixo a l’AVUI i a El Períodico que Catalunya tindrà un cònsol tecnològic a Finlàndia. Segons l’AVUI: La Generalitat es proposa situar a Finlàndia un expert en el sector tecnològic que estigui atent als processos d’innovació que es produeixen a aquest país escandinau i sondegi les possibilitats de negoci per a les empreses catalanes. Aquesta figura, que ahir es va definir com un “cònsol tecnològic”, hauria d’estar arrelat a Finlàndia i conèixer la realitat empresarial catalana, ja que la seva missió serà fomentar la relació entre tots dos països.

Si això es fa bé no és cap idea dolenta. De totes formes hi haurà algunes coses prohibides. Un munt de secrets tecnològics importants. El que seria desitjable és poder aconseguir els processos i l’organització.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació