Enric I. Canela

El Tecnoparc de Reus estableix contactes amb Finlàndia, líder en l’alimentació funcional. He llegit a Tinet Digital el següent:

El director científic de Tecnoparc, Lluís Arola i el director d’expansió, Xavier Gómez, mantindran fins aquest divendres, 22 de juny, trobades amb representants de diverses institucions i empreses de BioTurku (Finlàndia) per estudiar sinèrgies i col.laboracions futures. El parc científic d’aquesta ciutat del sud-oest de Finlàndia és un important nucli d’alta tecnologia, en concret de biotecnologia (BioTurku) i de tecnologies de la informació (ICT Turku). Les principals àrees d’experiència a BioTurku giren al voltant de malalties hormonals, neurològiques i inflamatòries i càncer, així com medicina regenerativa i biomaterials.

Podeu ampliar la informació a Tinet Digital 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació