Avui La Vanguardia torna a parlar de l’homenatge a Josep Maria Bricall. Una columna de Jaime Árias titulada “Bricall, inoxidable”.

Diari de Girona publica que la Fundación Ramon Areces finança cinc projectes de recerca a Catalunya. Destina 470.000 euros. La biomedicina a casa nostra és potent. Vall d’Hebron, Clínic, Centre de Regulació Genòmica i Universitat de Barcelona en són beneficiaris.

Joan Massagué defensa a El Mundo la necessitat de seguir captant talent, vingui d’on vingui. Demana més implicació per finançar la recerca i estabilitat per a la ciència.

Carod-Rovira, Maragall i Huguet estan a Finlàndia. La Razón recull algunes crítiques al viatge. Un dels objectius és veure com s’ho fan a Finlàndia en Educació, Universitat i Innovació. Jo no faig gaire crítica negativa. Si el viatge serveix per obrir els ulls dels que ara s’ocupen del govern, ben gastat estaran els diners. Huguet ha defensat que el seu departament segueix el model finès. En absolut, ni en l’organització ni en res. El nom no fa la cosa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació