Enric I. Canela

No m’ho puc creure. Acabo de llegir aquest matí a l’AVUI que els Mossos d’Esquadra van multar a un camioner per poratr els papers en català per a un trajecte entre Barcelona i Tarragona.

Què està passant? Quines són les directrius de la nostra polícia? Per això tenim una policia catalana? Què fan els comandaments de la policia? Quines mesures prendra en flamant consller Saura? Saura hauria de demanar comparèixer al Parlament a donar explicacions, clar que això no sé si és propi d’un ecologista d’esquerres. Hauria d’anar no tant per una errada, potser no caldria, però si per un atemptat de la policia autonòmica a la nostra llengua. Clar que potser no era la del  mosso o mossa implicat.
Tot això no potser. Prou d’una vegada. Si seguim aquest camí haurem de dir aviat que per això ja estàvem bé sense els Mossos a trànsit. Conec alguns menys nacionalistes que jo que ja ho diuen.

2 respostes a “El nacionalisme dels Mossos d’Esquadra”

  1. a 22 juny 2007 a les 12:49 Joan

    És cert. No sé que passa que la policia des que està en mans del conseller Saura és més repressiva i espanyolista que mai. Alguns dels seus mètodes ni la Guàrdia Civil s’atreveix a utilitzar-los.

  2. a 22 juny 2007 a les 4:19 enriccanela

    Caldria revisar el que està passant a l’Escola de Polícia. Quin a formació reben? Què cal fer per titular-se? En fi, no segueixo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació