Enric I. Canela

He llegit fa una estona un article titulat “Después de la tesis” d’una espècie de diari bloc, em resulta difícil de descriure’l, que escriu Àlex Méndez un jove doctor de l’àmbit de la informàtica gràfica. Té un bloc que llegeixo sovint. Fa pocs dies l’ha batejat com El laboratorio del Dr. Txap.

A l’article d’avui parla de les seves reflexions fins decidir-se a anar a treballar a Cambridge. No tots els nou doctors tenen aquesta possibilitat, però tant és, és un magnífic exemple de la vida del que vol fer recerca. Massa precaris en el sistema. Un sistema encara de massa baixa qualitat. Els que van a Finlàndia a aprendre com es fan les coses haurien de llegiir aquest article, molt bon article.

2 respostes a “Les reflexions d’un jove doctor”

  1. a 24 juny 2007 a les 10:42 Txapulín

    Gràcies, Enric. M’alegro que t’hagi agradat. Espero realment que les coses millorin per, algun dia, poder tornar amb perspectives de futur.

  2. a 25 juny 2007 a les 12:03 enriccanela

    És que el que dius defineix molt bé tota la situació. Et desitjo molta sort. A veure si canvia el país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació