Expansión publica avui que Carme Verdaguer, directora del Centre d’Innovació de l’antiga Fundació Bosch i Gimpera de la UB, va ser nomenada pel nou Patronat celebrat el passat dimarts directora general de la Fundació.

Carme Verdaguer és una excel·lent professional, discreta i eficaç. Estic segur que amb ella i el seu equip comença una nova etapa que tronarà a posar a la Fundació en el lloc que li pertoca. S’ha acabat un període fosc que ha durat cinc anys. Felicitats a Carme Verdaguer i al rector per l’encert en el nomenament i el nou disseny de la Fundació

El Diari de Girona publica que el delegat de Salut a Girona dóna per fet que Medicina s’implantarà a la UdG aviat. Pensa que el curs 2008-2009. No tinc cap argument per creure això, tanmateix crec que si es fa un treball seriós per part de la UdG i la societat gironina, amb un projecte complet, docència, recerca i transferència de coneixement, la decisió a favor de l UdG ha de ser indiscutible i indiscutida. Ja sabeu que jo ho defenso, no val per gaire, però…

L’AVUI diu que el supercomputador Mare Nostrum tindrà una nova seu al costat d’on es troba actualment. En aquest nous espais, a banda de la seu, probablement s’ubicarà un nou superordinador del projecte Col·laboració per a la Computació Avançada a Europa. Un equip 100 vegades més potent que l’actual mare Nostrum que és el 2n d’Europa.

Cinco Días publica un article d’Iñigo Segura que és titula Nueve claves para el desesarrollo tecnológico. Segura és el president de la Federació Espanyola d’Entitats per a la Innovació i la Tecnologia (Fedyt). Un article que és una seriosa defensa de la societat del coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació