Enric I. Canela

Llegeixo al diari AVUI una excel·lent notícia, Jaume Bertranpetit, catedràtic de la UPF i director de la Unitat de Biologia Evolutiva de la mateixa universitat, antic vicerector de Recerca, ha estat nomenat director de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).

Fa molts anys que conec al nou director de l’ICREA, és un excel·lent científic, compromès am b la recerca, brillant orador i pel que tinc un gran respecte. Jaume Bertranpetit va ser un dels científics triats pel Cercle per al Coneixement i les universitats públiques de l’àrea de Barcelona per participar en la Jornada sobre la Transferència del coneixement entre la Universitat i l’Empresa celebrada el passat dia 16 de gener. Va estar brillant.

Aquesta és una altra bona notícia que bé de l’àmbit de la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació. L’altra va ser el nomenament de Joan Comella i al que ja em vaig referir en aquest bloc. Dues bones decisions. Soc crític amb moltes de les decisions que en l’àmbit de recerca afecten a Catalunya, però quan s’encerta també ho sé reconèixer. Crec que formo part de la majoria que consideraran aquesta decisió un encert.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació