L’AGAUR


Enric I. canela

El dia 21 de juny vaig publicar l’article “El que no s’ha de fer en política científica”. Per algun comentari m’he adonat que algunes frases del meu escrit s’han interpretat com una crítica a l’AGAUR i als que la dirigeixen. Les meves disculpes, no anava per aquí. Voldria deixar clar que no és així, la meva crítica no anava contra ells. Una prova d’això la podeu trobar en el meu recent article del 23 de juny “El Programa CERCA i el Programa ACER”.

Al meu parer l’AGAUR funciona bé i hauria de convertir-se en l’Agencia per a la Recerca de Catalunya”. I hauria de fer-se per llei i aviat i no esperar a una hipotètica llei de la Ciència. No s’hauria d’esperar gaire. El gran mal és no comptar amb un pressupost adequat i haver de repartir un pressupost escàs.

Pel que fa a les meves crítiques de sectarisme i declaració d’incompetència anaven adreçades als càrrecs polítics i de com van actuar en aquell moment. Les mantinc, no tinc el més mínim dubte, com a prova només cal veure que va passar al si del DURSI en aquells moment, que el sectarisme era el pa de cada dia.

Malauradament l’AGAUR seguirà gestionant la misèria si no hi ha un canvi substancial en la política científica d’aquest país. El pressupost 2007 n’és una prova. Però ara la competència o incompetència serà la d’alttres persones.

Una resposta a “L’AGAUR”

  1. a 26 juny 2007 a les 10:26 Francesc Xavier Hernandez Cardona

    Benvolgut Enric si penses que he estat o soc incompetent i sectari ho podries dir amb nom i cognoms… Fes-ho si es el que penses. Espero que ara que el sectarisme no és el pa de cada dia et vagi millor.
    Salutacions republicanes
    Francesc Xavier Hernandez Cardona
    ex-director General de Recerca

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació