Enric I. Canela

VilaWeb parla avui de la presentació del Projecte Internet Catalunya de la que feia referència en aquest bloc.

Del que diu VilaWeb copio aquest tros: Els resultats del Projecte Internet Catalunya, a més, demostren que l’ús d’internet a les petites i mitjanes empreses es nota molt i té efectes positius, però només en cas que les PIME cooperin i actuïn en xarxa per innovar o assolir finançament, per exemple. Pel que fa a les escoles i els centres educatius, el programa de recerca confirma que, tot i que el 100% de les escoles i instituts del Principat tenen connexió a internet, se’n fa molt poc ús a les aules. Segons els investigadors cal canviar la manera d’ensenyar per tal d’adaptar-la a les noves tecnologies, no només limitar-se a posar aules d’informàtica.

M’agradarà veure les conclusions, em sembla que encara no estan publicades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació