Enric I. Canela

Joan Arnera diu al seu bloc que deixa la universitat i com una espècie de comiat diu que parlarà de la universitat. La primera part de la frase suposo que li produeix una barreja d’esperança i tristesa, la segona m’alegra a mi. En tot cas, felicitats en la “nova vida”.

Ens parla del que més coneix, les Humanitats a la universitat. Coincideixo amb el seu comentari, especialment quan diu: Si la universitat deixa de ser un referent intel·lectual, perdem un dels pilars de la nostra rica tradició cultural i social. Ens ho podem permetre, això, en aquests moments nacionalment difícils? Diria que no.

Malauradament jo crec que ja ho ha deixat de ser i han pres el relleu una sèrie de pseudointel·lectuals conreats pels mitjans de comunicació. Ens cal un pla per recuperar el paper que no hauríem d’haver perdut mai. Catalunya ho necessita, o potser som uns creguts?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació