Nació.cat


Enric I. Canela

A veure si dema trobo una estona i vaig a comprar el llibre Nació.cat de Saül Gordillo. A banda de llegir el que va escrivint el Saül, he anat seguint el que s’ha publicat sobre aquest seu últim treball. Una vegada més Òmnium Cultural, associació de la que també soc membre, ha fet la bona feina de publicar-lo juntament amb Editorial Mina.

M’interessa aquest aventura tan nostra. Som molts els que amb la nostra petita aportació som .cat. Saül Gordillo, a banda d’un bon periodista, és una de les que diàriament col·labora a a mantenir la Nació a la xarxa.

2 respostes a “Nació.cat”

  1. a 28 juny 2007 a les 10:08 David

    El que és una llàstima és que els dominis .cat siguin encara excessivament cars en comparació a d’altres dominis (penso en un .com). Suposo que deu haver-hi alguna raó de tipus econòmic, però conec més d’un cas que no ha posat el .cat per aquesta raó.

  2. a 28 juny 2007 a les 10:46 enriccanela

    Doncs per una misèria anual com aquesta, poc nacionalista. El nacionalisme és sempre car. Jo acabo pagant subscripcions i coses que no faria. Moltes m’interesssen poc però ho faig per militància.
    Dit això és cert, caldria aconseguir un preu similar. La veritat és que no hi entenc, pago i prou.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació