En vaig parlar ahir en aquest bloc, avui la premsa ho recull (ABC, La Razón) recullen la declaració del president del Banc d?Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez sobre la ridícula inversió en educació a Espanya.

La Vanguardia parla avui de la creació d’un spin off a la UPC. Rational Time que mitjançant models matemàtics es dedica a estudiar com millorar l’eficiència empresarial amb una bona gestió d’horaris.

El Economista publica avui un tercer article sobre el finançament de l’R+D empresarial. Els dos anteriors estaven dedicats a com aconseguir recursos de programes públics i avui el dedica a com rebaixar la factura fiscal. Fa una bona anàlisi de com obtenir deduccions en la declaració de l’Impost de Societats. Com els dos anteriors, l’article és molt interessant.

El País publica un article dedicat als paràsits científics. És el nom que dedica Torralba, catedràtic de la Universitat Carlos III a persones que s’apunten a molts treballs sense contribuir en res al feina del grup. Ho diu en el sentit de qyè poden tenir bons currículums i superar les acreditacions per a l’accés als cossos de funcionaris docents sense tenir prou nivell, simplement perquè l’acreditació examina currículums. De totes fomres les proves que faran les universitats els detectaran sense problemes. I si les universitats no fan les proves bé, pitjor per elles, l’autonomia també és això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació