Del web del Ministeria d’Indústria, Turisme i Consum

El secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros, i el vicepresident de la Fundació Centre Nacional de Referència d’Aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació basada en Fonts Obertes (Cenatic), Sebastián Muriel, han firmat un conveni de col·laboració per a actuacions relatives al foment de la Societat de la Informació.

El conveni subscrit té com a objectiu el cofinançament de les actuacions de Cenatic en l’àmbit de la promoció del coneixement i difusió del programari basat en fonts obertes.

Entre altres actuacions, s’inclou el disseny de diverses aplicacions informàtiques per a la gestió de les activitats de Cenatic: el banc de coneixement, la base de dades d’entitats, el web participatiu, els fòrums dels grups de treball, etc.

Cenatic es va constituir el 20 de novembre de 2006 amb l’objectiu de convertir-se en catalitzador de l’aprofitament de les característiques de les tecnologies obertes en la Societat en Xarxa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació