Del web del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç

El Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, a través de la Direcció General de Desenvolupament Industrial ha aprovat 1,26 milions d’euros de nous ajuts en forma de subvencions dirigides a incrementar la participació de les empreses espanyoles en els programes internacionals d’R+D+i. S’han aprovat 45 projectes, que representen el 69% dels 65 presentats, i que rebran uns ajuts mitjos de 27.250 € en forma de subvencions. La seva execució mobilitzarà més de 7,12 milions €, i seran realitzats per empreses pertanyents a sectors tan diversos com els de les tecnologies agroalimentàries, materials, biotecnologia, sostenibilitat mediambiental, transport marítim, químic i turístic, entre altres.

Entre els projectes aprovats destaquen clarament els dirigits a presentar proposades al VII PROGRAMA MARC, tant pel nombre de projectes presentats (43%), com per percentatge d’aprovats (31%) i la subvenció proposada, que suposa el 36% del total.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació