L’ABC recull avui alguns comentaris sobre l’alliberament del projecte de Reial Decret sobre l’organització dels ensenyaments universitaris oficials. El conegut com a decret de rai Postgrau. Ja vaig comentar-ho ahir en aquest bloc. Aquest diari a més comenta que els rectors només posen algunes objeccions tècniques al projecte de decret d’acreditació.

El País comenta la situació de l’economia. Un aspecte que tracta és el de l’informe del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC). Malauradament, segons l’informe, baixa la inversió empresarial en R+D ‘ s’estanca la sol·licitud de patents. La contra, positiva, és que la inversió de l’administració creix. De totes formes és una notícia desastrosa. Els nostres governs han de reflexionar. La política que estan desenvolupant està totalment equivocada. Des del Cercle per al Coneixement ho estem denunciant i donant solucions. Ho podem dir més fort però no més clar.

Moltes notícies al voltant de la selectivitat. M’interessen poc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació