Enric I. Canela

Ho publica La Vanguardia digital.

La novetat és que mentre Catalunya perd ocupació qualificada, en altres llocs com Madrid segueix creixent. L’any passat es van perdre 13.200. Ha Catalunya tenim un 26% d’ocupació qualificada mentre a Madrid suposa el 35%.

La colònia segueix perdent davant la metròpoli. Aviat predrem la gallineta.

2 respostes a “Catalunya perd ocupació qualificada: la colònia cada vegada va pitjor”

  1. a 03 jul. 2007 a les 8:05 David

    Això no és nou, sinó que ja fa més d’una dècada que passa. El pitjor de tot és que aquestes dades amaguen que part de la feina qualificada en realitat és feina-escombraries. No deixa de ser simptomàtic que els meus amics que es guanyen relativament bé la vida pràcticament tots van marxar a l’estranger, on encara viuen.

    Part de la culpa la pot tenir el centralisme, però en el fons és amagar el cap sota l’ala. Catalunya en el seu conjunt fa anys que no dóna la talla i que no genera res prou atractiu com per compensar les pèrdues. Mentre continuï el panxacontentisme seguirem igual.

  2. a 04 jul. 2007 a les 7:10 enriccanela

    No anem bé, cada vegada Madrid es distancia més. Això no és el resultat de l’últim any, és el fruit de molts anys d’expol·li i polítiques equivocades de cara a la societat del coneixement. Només cal mirar el sector de les telecomunicacions. En l’única cosa que avancem imparables és en el consum de cocaïna.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació