Del web del Ministeri d’Indústria

A través del Pla Avanza el Ministerio de Indústria destina 376 milions el 2007 a impulsar la inclusió dels ciutadans en la Societat de la Informació.

El pressupost d’Avanza Ciudadanía del 2007 és superior en un 80% al destinat a aquesta línia d’actuació del Pla Avanza el 2006, que va ser de 209 milions d’euros.

Les accions d’extensió mitjançant la firma de convenis amb les Comunitats Autònomes reben 20 milions d’euros el 2007, els ajuts a projectes d’inclusió de majors i discapacitats 5 milions i les destinades a actuacions per impulsar la igualtat de gènere 3 milions.

Els préstecs al zero per cent d’interès per finançar equipament informàtic i connexió de banda ampla (Préstec Ciutadania Digital i Joves i Universitaris) estan dotats amb un total de 265 milions, com al nou Préstec Joves Formació compta amb un pressupost de 75 milions d’euros.

La convocatòria d’ajuts per a actuacions que tinguin per objectiu la dinamització de zones rurals i aïllades compta amb un pressupost de 8 milions d’euros.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació