Enric I. Canela

Coincidint amb la concessió del Premi Príncep d’Astúries a les revistes Science i Nature, llegeixo a El País que a partir de demà El Pais.com publicarà a partir de demà les notícies de la revista Science. Els lectors de la versió digital tindran accés gratis i en espanyol a una selecció setmanal dels millors articles de la revista.

2 respostes a “Divulgació de la ciència”

  1. a 05 jul. 2007 a les 10:25 Carles Oriach

    Doncs no puc fer més que felicitar El País per la iniciativa. Tot i reconèixer la feina de Science, Nature, Investigación y Ciencia (Scientific American si no recordo malament), etc. crec que en paràmetres absoluts a l’Estat tindrà molta més repercussió la iniciativa d’aquest diari. Tant de bo traslladin algunes de les notícies a la portada. I que la iniciativa la copïin aviat la resta d’editors.

  2. a 05 jul. 2007 a les 11:57 enriccanela

    Tens raó Carles, a la ciència li manquen inciatives com la d’El País. Costa massa esforç generalitzar la lectura i subscripcio a revistes estrangeres de ciència. Per molt que en ciència fem servir l’anglès això encara està massa lluny. Una bona selecció feta per la premsa ajudaria molt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació