Enric I. Canela

Està oberta la inscripció al taller internacional The University in the Market als que hi vulguin participar. L’esdeveniment està organitzat pel Grup d”HERCULES’ de The Academia Europaea i l’ofereix i patrocina la Fundació Wenner Gren. L’esdeveniment tindrà lloc a Estocolm al novembre, de 2007.

El simposi analitzarà els desafiaments i les oportunitats que sorgeixen de la creixent pressió sobre les universitats per tal que desenvolupin interfícies amb el món de comerç, mitjançant la recerca conjunta, la creació d’spin-offs i empreses als campus, així com la gestió de propietat intel·lectual. El simposi també encararà, entre altres temes, la creixent competència entre les mateixes universitat.

Podeu trobar més informació sobre el programa, inscripció, etc.  al web de l’Acadèmia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació