Nou ministre de Sanitat


Enric I. Canela

Més enllà de considerar un desastre per a Catalunya que aprofitant l’avinentesa Rodríguez Zapatero no hagi fet fora a la ministra de Foment que és com el cavall d’Atila, no entraré a valorar la crisi ministerial d’avui.

Ara bé atesa la proximitat científica si que faré un comentari sobre el nomenament de Bernat Sòria. Bona notícia. M’alegra que un home que sempre ha estat compromès amb la ciència sigui el nou ministre de Sanitat. Confio que això ajudi una mica més a consolidar la recerca biomèdica que impulsa el govern de l’Estat mitjançant el programa CIBER. Crec que si es fa això i hi ha una bona entesa amb el departament de Salut del govern català que, sempre ho he dit, està fent una bona tasca en recerca, serà bo per a la recerca científica a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació